за контакти: 0896 007 871

Условия за ползване

1. Съгласие с Общите условия

Ползвайки този уеб сайт, Вие като потребители се съгласявате с Общите условия за ползване, приемате ги и се задължавате да ги спазвате. Моля ако не сте съгласни с настоящите условия не изполвайте този уеб-сайт.

2. Поверителност

Borneoz.com не събира конфиденциална или защитена информация от свойте потребители. С цел добро обслужване и навременно получаване на продукти или услуги, доброволно от страна на потребителя се предоставя актуална информация относно: име на потребител; адрес за доставка; телефонен номер; и-мейл адрес. Тази информация е под закрилата на Закона за защита на личните данни и не се предоставя на трети лица.

3. Електронни съобщения  

Когато посетите Borneoz.com или изпратите електронна поща до нас се съгласявате се да получавате съобщения по електронен път. Всички договори, писма и съобщения са комуникация в писмена форма предадени по електронен път.

4. Авторско право

Цялото съдържание на този сайт, като текст, графики, лога, икони на бутони, изображения, аудио клипове, дигитални сваляния, съставяне на информация, и софтуер, е собственост на ''Борнеос РС'' ООД или неговите доставчици на съдържание и са защитени от международните закони за авторското право.

5. Продуктово описание

Екипът на Borneoz.com се опитва да бъде възможно най-точен в описанието на предлаганите продукти. Въпреки това, Borneoz.com не гарантира, че продуктовото описание или друго съдържание на този сайт е точно, пълно,актуално или без грешки. Ако при описанието на продукт, предлаган от страниците на този уеб-сайт е допусната грешка или информацията е непълна, единствената Ви компенсация е възстановяване на заплатената сума при връщане на продукта в неизползвано състояние със оригинална опаковка и документи за покупка.

6. Ценообразуване

Посочените цени на артикулите са крайни за потребителя и не включват сума за доставка.
При доставка се заплаща общата сума на поръчаните продукти и сумата за доставка. При допуснати технически грешки в публикуването на уеб-сайта, Borneoz.com има право да откаже изпълнението на договора и не дължи обезщетение по никакъв начин, освен да възстанови сумите, които са заплатени от потребителя при наличие на такива.

7. Доставка

Доставката се извършва до посочения от потребителят адрес чрез куриерска фирма в срок описан на страниците на този уеб-сайт.

8. Отказ от продукт

Ако не сте доволни от Вашата покупка, може да я върнете обратно в срок от 14 работни дни след получаването й. Необходимо е артикула да е в изряден вид, оригинална опаковка, придружен с издадените документи за покупка. Продуктите се връщат за сметка на потребителя, след писменно уведомление изпратено нa и-мейл: info@borneoz.com.

9. Представителство

Borneos.com е собственост на фирма "Борнеос РС" ЕООД; Булстат: BG 201598385.
Адрес: гр.София; ул. Акад. Стефан Младенов 2; ап.5